leave ur footprint oke

16 August 2011

ATTENTION ! keputusan pemenang contest shawl dan aku !

assalamualaikum ! =)

orite ! now, yuhuu dengan rasminya mengumumkan CONTEST SHAWL DAN AKU ditutup !


alhamdulillah, setelah sebulan lebih contest ni berlansung, yuhuu dapat good feedback dari uols .. =)
yuhuu dan juri dah pun sebulat suara memilih para pemenang.. sakit kepala nak memilih, semua canteq2 !
pemilih di buat berperingkat dan memang diteliti satu per satu..
 oke la x mo cakap banyak...
yuhuu umumkan pemenang sagu hati dulu yer..


namapak tak style dia.. tu dia ! ni kan style remaja zaman sekarang !


tengok nih ! ni pun agak style mylo gak..
yang penting tutup apa yang patut kita tutup ! =)


sweet je kan.. simple style tapi masih nampak stylo ! 


ala2 style hana tajima ! so sweet ! =)


sekarang sila berdebar untuk pemenang ke3, naib johan dan johan !

*drum roll*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ribbon besaq !

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tu dia ! makan minum pun still stylo taw !

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



mula2 yuhuu ingat cik dewi ni stylo kn shawl sebab nak join contest tapi rupa2 nya cik dewi nih betol2 outing dengan shawl yang style begini..
juri pun jumpa la kriteria yang dicari..

tahniah dewi ! =)


kepada semua peserta, terima kasih kerana bagi sokongon dengan join contest yuhuu..
kalau boleh yuhuu memang nak bagi semua hadiah tapi yuhuu bukan lah jutawan ! hehe
kepada para peserta yang tidak terpilih menjadi pemenang, lain kali boleh cuba lagi ye =)

kepada pemenang, sila hantar detail anda ke no 0179434552..







meqaseh meluangkan masa d sini !

6 kata2:

saya dewi said...

Alhamdulillah. syukur ke hadrat ilahi. (': first time dewi join contest kat belog tengok tengok dapat no. sies tak jangka kan langsung


terima kaseh sebab yuhuu ajak dewi join contest nieyh and tahniah buat semua peserta ^^V


dewi dah melompat macam kera kena geget dek semut dah nieyh. tape lah nak pi hebohkan dekat orang kampung kejap. TQVM gurls (': **shrupp. kesat hengus

NaDyA said...

cayalahhh dewi,,,congrats kawan,,,x siasia sy sokong kamu *sila share ye ap y dpt,,hahahha kidding,,,congrats to all,, =)

lurveChoc said...

thanx yuhuu,,, hee ~~

Maya Lisa said...

WAH ! MEKASIH SAYANGGG ^^ MAYA DAPAT NO 3 !! HIKS HIKS !!

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

alhamdulillah tmpt kedua. hehe. dah antar msj :D

thanks

nazirafarahinomar said...

congrats dewi n the rest! ;)
n tahniah jugak cik yuhuu sbb berjaya buat contest nih! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN