leave ur footprint oke

05 December 2011

Panggilan Hangit yang masam2 manis !

Assalamualaikum !

dear lover readers ! uols sihat ? banjir tak kawasan anda ?
yuhuu doakan yang terbaik buat semua yang menjadi mangsa banjir kilat
kalau tak silap yuhuu, banyak juga bandar2 dilanda banjir kilat kan ?
jaga diri oke !

sure korang semua tahu kan panggilan hangit HOT FM tiap2 pagi..
lawak kan dengar orang sampai marah2 kena panggilan hangit tuh.. semalam yuhuu da pun terkena !
oke, now yuhuu nak share dengan korang apa perasaan terkena panggilan hangit tapi yang yuhuu kena tak la hangit sangat but so sweet !
hehehe.. sebenarnya yuhuu kena panggilan hangit bukan dai HOTFM pun..
semalam my sis pergi wedding anak kepada arwah jutawan Sosilawati...then jumpa Adam.. yuhuu minat Adam so my sis pun minta Adam cakap dengan yuhuu jap dalam phone..
mulanya yuhuu tak tahu tu Adam jd, yuhuu dengan selumber cakap marah2 sebab ingat kawan kepada my sis nak main2..
perbualannya sprti berikut :-

sis       : hello
yuhuu  : hello
sis       : jap eyh (then pas phone kat someone)
Adam  : hello
yuhuu   : ello
A        : tengah buat apa ?
y         : da takde keje ke tanya orang buat apa ?
A        : eyh, takde la,, saja. akak u kata dia ada adik. bole kenal tak ?
y         : tak ya nak kentot sangat lah !
A        : hahahaha (pass pone kat my sis)
sis       : eyh tak kenal ke sapa tu ?
y         : sape plak ?
sis       : Adam la
y         : (terkedu) aaagghhhh.. kentot !
A        : da kenal ke sape
y         : (gelak2 sopan) ngeeeee..jahat !
A        : (nyanyi lagu stacy) jahatnya kamu....thx support.. belajar rajin2
y         : baek lah !
A        : add fb adam.. mohd aizam
y         : da add lama da !
A        : oke, tq.. bye !



biarlah orang nak cakap yuhuu gila sebab sengeh2 sorang tapi saya sangat happy !
kalau panggilan hangit camni kena hari2 pun tak pe !!
thanks Adam !
:)
meqaseh meluangkan masa d sini !

1 kata2:

[fArAh aLiAs] said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! kite pun minat giler ngan adam. nk jumpe adam lg. x puas tgk adam!!!! uwaaaaaa! kite jeles dye ckp fon ngan adam =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN