leave ur footprint oke

28 March 2012

penyakit histeria datang lagi

Assalamualaikum semua !! =)

senyum sikit,,sikit je,,jangan over sangat lah..tak mo masam2 muka tu okey,,da masuk kayangan ni kena ceria sokmo,,sangat la lama tak hapdate kayangan kan,,agak2 uols rindu tak,,cehhh,,padahal kalau hapdate pon bukan ada isu sangat kan,, hahah.. nama pun blog peribadi,,of course kisah2 peribadi je ye dop?? kali ni nak cerita sikit pasal kegilaan rakyat Malaysia sejak kebelakangan ni..

eyh, bukan isu pasal buang bayi atau anak gadis hilang ataupun lari ikut pakwe masing2..itu pun sati isu jugak tu,, macam2 kan..mereka ni bijak pandai sebenarnya,,yelah,,kreatif benor berfikir sampai boleh reka plot kisah dorang nak lari rumah tu,, lawak pun ada,, oke, sudah2,, taknak komen pasal ni pun,,sebab tak tahu jalan cerita sebenar kan..

nak story mory pasal lately ni yuhuu perasan ramai orang gila benor dengan cerita RUNNING MAN.. haaa, korang yang sedang baca ni tengok jugak ke,, kalau tak silap sekarang dah sampai episod 87.. yuhuu pun ada jugak tengok,, tapi taklah sampai fanatik benorr.. best tu best la jugak.. gelak sorang2 macam kena rasuk depan lappy..dia sebenarnya korea punya variety show..tak reti nak terang banyak2,,korang patut try tengok la kot..ni link nya yuhuu kasi ---- > running man

ni pic artis2 yang terlibat,,

1. Kim Jong Kook 

2. Ha Dong Hoon

3. Yoo Jae Suk

4. Kang Gary

5. Ji Suk Jin

6. Song Ji Hyo

7. Lee Kwang Soo

ni la fixed member Running Man..ada sorang je perempuan..tapi dia sangat la bijak..dorang ni ada gelaran masing2,,kalau nak tahu, kena la tengok ye..

selamat menonton !

meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

♛ Dea Arematt ♛ said...

kan... Running Man daebakk..;p

yanie.yuhuu said...

@♛ Dea Arematt ♛
daebak sangat ! suke siapa dlm tu ??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN