leave ur footprint oke

16 September 2011

biLa stuDent accountinG beraKsi !

assalamualaikum ! =)

woahhh,.lama nye tak hapdate cni.. bz lorr !
entry untuk hari ni yuhuu nak stori uols pasal dinner fakulti accounting baru2 ni,.. yuhuu ni pun da kira lambat sebab member2 yang laen da lama da upload kt fb,, kt blog..
ni dinner yg ke2 yuhuu join kat uitm jengka..
sem lepas tak join sebab tak ramai pun geng nak join,.. so,, yuhuu pun malas lorr !
tp sem ni organizer (part 3) bt tema yg ringkas n senang nak ikot so ramai ler nk join ..

date : 7 sept '11
time : 8.30 p.m
avenue : DSG, uitm jengka
theme : classic/modern bju melayu / bju kurung









orite ! ni je la pic yang yuhuu mampu nk upload,.. line tenet cni phm2 je la,..
wktu2 tengahari ni bukan molek sangat.. kan ??

inilah sebahagian kawan2 yuhuu yang make up comel2,,baju meriah ala makngah,,bersongkok mcm nak kawen,,, bergaya sakan la senang kata,..
bukan setiap malam pakai macam tu kan..???
sekali je setiap sem ! 
king n queen malam tu pihak organizer anugerahkan kat dak part 1 n part 4... 
layak atau tak mereka itu >>>> tetttt ! tak mampu cakap !
yang penting senior ramai melenting sampai kan lidi sate tu rasa nak cucok2 mata kat depa yang pilih pemenang ! including me ! dan yuhuu rasa nak kasi depa ni contact lens satu sorang dengan kekuatan power 1000... power giler kan ?? 
hahahaha  =)
joking adeq2 !

pape pun,,,thanx to all my junior for giving a sweet night moment !

p/s : to next junior, plz do better than this !




meqaseh meluangkan masa d sini !

1 kata2:

aleen aiden said...

woahhh kemaen meriah gayanye hah! ^_*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN