leave ur footprint oke

04 September 2011

syawal talk

assalamualaikum ! =)


selamat hari raya ke5 guys ! and tak lupa juga salam KEMERDEKAAN !
so, how uols punya raya setakat ni ? banyak tak duet raya yang berjaya di kumpul ?
ke banyak duet raya yang keluar ?
alhamdulillah, yuhuu masih layak dpt duet raya.. h0h0.. tapi tak la sebanyak zaman kanak2 kan,..
yuhu tengok kat FB da ramai upload pic raya..yuhuu tak sempat nak hapload..raya 1st memang raya sakan dulu..raya ke2 balik kampung ! pun raya sakan.. hari ni free skit nak update blog..
so terus la update pasal raya kan..
masa raya pertama we ols pakai grey.. dari kakak, abang ipar sampai la ke anak buah..
semua nya grey .. sedondon taw !



ni la keluarga yuhuu yang tak berapa nak besar macam family uols..
lelaki kiri kanan tu abg ipar yuhuu..
tapi sebenarnya tak lengkap pun family ni..
tett ! next plishh ! :|

da selesai posing2 n salam2 da menjadi rutin utk menziarah arwah mak dan abah yuhuu la kan..
eyh tapi tahun ni pergi kubur lambat sikit..
jumpa sedara dulu dekat kampung,..
lepas Asar baru la pergi kubur..
dekat kubur pun sempat ambil gambar...
peace  !  :)

kubur bonda ;(

kubur abah ;(

raya tanpa kalian tak lengkap ! ;(

sebelah malam, sedara yuhuu berkunjung ke rumah pulak..
buzy la sikit kan.. prepare pape yang patut ,,
hari raya ke 2 lak da start balik kampung..
kampung = ♥ !





meqaseh meluangkan masa d sini !

3 kata2:

AmyZana said...

huish
duit rye mmg byk sgtlah :D

♥ Dea ♥ said...

hihi..same la kite.. pkai grey..:P

yanie.yuhuu said...

amyzana : byk? bole la share kan .. huhu

dea : sehati sejiwa lak kn..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN