leave ur footprint oke

10 October 2011

BF never die !

assalamualaikum !   =)
hye lg ! heheheh
mula2 jangan salah faham dulu,, mesti korang akan ingat yuhuu ni sangat penting kan BF,,
hello,, BESTFRIEND lorrr ! :)
just wanna share with uols, yang yuhuu ada 2 orang kawan yang very and most important person jugak la dalam hidup yuhuu,,
kawan memang ramai kan,, tapi mereka yang 2 ni la antara yang menjadi sebahagian hidup yuhuu,, tapi yuhuu tak sure pulak siapa yuhuu dalam hidup mereka,,

first yuhuu nak share about Siti Aishah Mohammad Rosddin,,

siah me 

yuhuu tak panggil dia aishah,, kite panggil dia siah ,, ;)  jgn marah oke !
yuhuu kenal siah masa form 1, kita 1 kelas,, siah ni dulu2 ganas,, macam tomboy,,
tapi yuhuu selalu marah dia,, suruh dia lembut sikit,,
uit3, siah ni cepat marah,, jangan buat dia marah oke,, sekali dia da marah,, aiyokk,,takut ! hehe
most of my problem, semua share dengan dak tecik ni,,
tak de nya nak sorok2 da dengan siah ni,, hal pakwe ke apa ke semua siah taw,,
hampir setiap malam kita akan mesej share cerita seharian,,
sweet tak ? hahaha
kadang2 siah adalah protector untuk yuhuu,,
disebabkan siah ni garang macam singa (ngauuummmm) so, dalam keadaan tertentu, dialah akan protect,,
elloo, kecik bukan sebarang kecik nih,,.
terlalu banyak pengalaman dengan siah,, termasuk la,,...
kita berdua hampir accident masa naek motor sebab siah hilang kesimbangan sebab yuhuu bawa zulu,,
bayangkan, siah bawak moto,,yuhuu kat belakang dan zulu kat depan dengan siah,, hahaha,, dah la siah geli pulak dengan zulu tuh,,
siah,,siah,, thanx being my friend ! tq so much kawan !

next is Nurlina Kamaliah Jamaludin

me lina

panggil dia lina,,
yuhuu kenal lina d uitm jengka start part 3,, tu pun da akhir2 sem cam tuh,, 
walaupun sebenarnya singkat, tak selama yuhuu kenal siah tapi kenangan kita banyak jugak,,
yuhuu dengan lina ni banyak persamaan jugak,,
kita suka barang mekap ! suka melawa walaupun nak keluar p makan je, tp penampilan penting untuk kami ! hahah 
yuhuu selalu maen mekap2 dengan lina,, malam2 kalau boring sangat, yuhuu akan minta lina untuk conteng muka dia,, hehehe
yuhuu dengan lina juga pernah berbisnes sama2 jual shawl,, dan kita jugak pernah p jaja makanan bilik ke bilik kat kampus,, heheh
malu kot !
tapi lina la yang banyak jual,, yuhuu di bahagian dapur boleh la,, 
kiteorang ni penah jugak gaduh,, tapi oke balik,, biasalah b'kawan kan ,..
apa yang paling buat yuhuu terharu ; lina tahu n da hafal da apa yang yuhuu makan n tak makan,,
apa yuhuu suka dan tak suka ,,, kawan2 sebelum ni tak arif sangat hal2 macam nih,,
lina ni pun protector yuhuu,, mocik ni pun garang jugee,,, grrhhhh

pesanan tok korang ; kawen nanti jangan lupe daku oke ! haha,, 
korang sentiasa d hati ini mcm tagline uitm,, :)
sayang korang lah !


meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

Miss A said...

sweetnye!semoga frenship last forever <3

aishalala said...

hihikk..aq xley la nk wat entry cam nie tuk ka sbb ka phm2 jeala aq pnye tahap kemalasan kn tp AKU SYG KA oke...!!! <3
time kasih byk2 kawan...
law kapel pnye ayt kita 'saling mlgkapi' dyeowg egt dyeowg j bole guna??arghhh.....aq nk gak..tak kire arr...
yanie,,kita saling melengkapi..waa..poyo j ase..hisyhh..

yanie.yuhuu said...

@Miss A
tq Miss A :)

yanie.yuhuu said...

@aishalala
alamak siah,, malu aku,,
x sgka ko komen,,
baek la siah,, kita slg melengkapi,,
=) ngeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN