leave ur footprint oke

03 November 2011

Selamat ulangtahun sayang

Assalamualaikum ,,, :)

hyep readers2 sekalian !
hope u guys dalam keadaan sihat sejahtera ! ~ doa ni taw ,,,
just short entry here ,,
Alhamdulillah, ahnaf (my nephew) sudah pun berusia 7bulan ! ~ weee
yuhuu buat kek untuk celebrate la konon, macam la ahnaf boleh makan ,,, heheh
mesti akan ada yang cakap poyo giler kan,,
huhuhu,, whatever lah !
ni lah salah satu tanda syukur Allah panjangkan umur ahnaf dan juga bagi kesihatan,,
bersyukur dengan apa yang kita ada dan dapat hari ni itu perlu oke !


ahnaf ~ 1 hari 


ahnaf ~ 6 bulan 28hari !




meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

Cinderella said...

alolo comeynye nephew dye..!! omey je name dye ahnaf t da besa mesty ensem ni hehe

yanie.yuhuu said...

@Cinderella
tq2,, da rmai booked nk jd kn mnntu da nih,, hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN