leave ur footprint oke

12 November 2011

wordless saturday 2 ~ jangan suka sangat, nanti parah !

Assalamualaikum !  =)

hye readers ,,, happy saturday ,, sekali lagi yuhuu buat sendiri wordless saturday,,,
yuhuu memang sedang bergumbira tahap dewa dewi kayangan la sekarang ni,,,
pasal apa? ~ ingat tak blogger Afiq yang yuhuu story tuh ?
Afiq follow yuhuu la,,, mana tak happy nye,, sangat kot !
rasa nak loncat2 atas katil macam Mr.Bean + nak buat kenduri doa selamat bagai,, ~ hahaha
melampau ,, hyperbole belaka nih,,,
special thanks to Afiq yang sudi follow blog yuhuu yang memang tak seberapa nih,,

tengok petak merah tu oke !
:)


meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

Cikgu Fikri said...

heheheh..
xsilap fiq, dia ni kwn fiq masa kat plkn dulu..lps tu, ktorang pernah jumpa masa final debate kat melaka.. :)

yanie.yuhuu said...

@Cikgu Fikri
serius ? wahhh,, untung la yuhuu dpt kenal dgn 2org yg hebat nih,, sorg doktor sorg cikgu,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN