leave ur footprint oke

01 May 2010

♥ cinta ♥

2 papers to go,..
then, semester break ...
mood : excited ..!!! =)
tapi pada petang yang indah ni < da nak masuk mgrib da > nak mempersoalkan sesuatu..

apa pendapat blogers2 tentang cinta ... cewahh... ~ngeee 
erm, ada yang kata cinta itu buta ... 
bukan cinta tu yang buta,.. kita yang buta actually...
erm ada orang kata berdua lebih baek ..?? 
semua setuju ke  ..???
tapi ada je yang kata single is better...
ada tajuk lagu ni berdua lebih baek ..
ada tajuk lagu lagi satu pula two is better than one...
tapi kenapa eyt...
memang dah menjadi sunnah untuk semua berkahwin,..
but, what i mean here,.. is perlu ke couple ..??
ada kata perlu sebab nak kenal hati budi masing2  < konon nye la >
ada kata tak perlu sebab orang yang kahwin sebab paksaan family tu boleh je bahagia...
erm, jadi nya mana lebih bagus ye ... ???


saja gedid nak cakap pasal cinta ...
sebab ada misi ...
mencari bf sebelum menjelang 2 jun ,...
~ngeeee ... 
hahahahaha...
gatai noe aku... huhu
=)

meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

Hafiz Mohd said...

can u teach me how to love? errr.. im never be in love before.. haiz..

yaniechumeL said...

b urself n try 2 accept all about her ..
dont try 2 change her bcme what u want her 2 b ..
huhu.. cm pkr cinta da.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN