leave ur footprint oke

25 November 2010

corat coret

tepat pukul 12.00pm...
lagi 2 jam lagi aku akan menuju ke destinasi..
erm, bangun awal juga hari ni...
kenapa eyt,..terlalu semangat nak pergi sana ke,..hahhaha
erm, tapi kesian pula kat makcik aku yang seorang ni nanti kena inggal seorang lagi,..aiyooo...'tapi tak apa...aku pergi tak lama pun,..
erm, hari ni tiba2 rasa rindu lak dengan kawan baek aku....kawan di uitm dungun iaitu cik mek yang bulat munie and geng GBU,..ahahaha...
kat uitm jengka lak eindu geng2 grapevine...linlin and kak dada,..huhuhu
erm..miss uols babe,....
panjang umur nanti kita jumpa lagi oke,...
erm, pe lagi nak cerita eyt,..
result untuk student POLI keluar hari ni,..agak2 berapa la si dia dapat,..lulus ke tak la 2,..hopefully oke la...dia da rajin sangat da study nye,..
oke la,..sampai sini dulu,..daa..
meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

BUDAK NAKAI said...

babe!!really mishh u too..
huhu..ble mau jmp??
amboi sdp kabo cik mek bulat ha??
hahahaha:P

yaniechumeL said...

haha,...x sgke lak hang nak baca,..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN