leave ur footprint oke

11 June 2011

akhirnya, we unite

seminggu suda yuhuu tak hapdate kayangan ni..bukan malas tapi yuhuu ada masalah tenet kat bandar jengka .. bandar ker ?? tett ! huhu
oke2..sekarang yuhuu mau story kat korang yang baru2 ni yuhuu and housemate, ada organize 1 event melibatkan 1 kelas.. dan akhirnya yuhuu rasa yang kelas yuhuu bersatu,..kalau tak dalam kelas masing2 buat hal masing je.. dan ada juga yang tak bertegur ??? terkejut ?? tak pelik kan?? biasalah,.. kelas yuhuu ada lebih kurang 27orang, 3 lelaki dan selebihnya perempuan la kan... ramai kan???
mula2 takut juga tak de yang nak join event ni tapi alhamdulillah, almost semua involve ...

lupe nak cakap..yuhuu buat bacaan yassin then lepas tu bbq time ! seronok betul dorang .. yuhuu pun ! nak tahu menu ape yuhuu buat ?? jeng ! jeng ! jeng ! hekhek
da tentu la ayam kan..nama pun bbq.. then, yuhuu ,masak mee hoon, spagheti, kek coklat dan marble dan koktail.. banyak tak ?? semua yuhuu masak sendiri sorang2 oke ! hehe..
dan yang penting, alhamdulillah almost kawan2 yang datang hari tu puji yuhuu masak sedap.. yummy !
sini yuhuu letak sikit pix2 yang sempat d snap .. walaupun sebenarnya sibuk yang amet layan tetamu dan tambah makanan ... ~weeee

kek marble + blueberry topping + jelly

menu yang separa siap..mihun sedia untuk d hidang , spagheti baru siap d rebus, kuah spagheti baru siap masak..kek coklat dalam peti masa ni sebab nak bagi topping dia sejuk..koktail pun dalam peti..

ni la kawan2 yuhuu,..tengah sedap makan + chit chat..
from left : mila,khaleeda,silah,zue,mimi,zura,fiza,adah(yg tdg hitam)


dan ini yuhuu yang sangat poyo berposing time semua da balik ! hekhek

thanks to all AC1105B yang datang dan suka masakan yuhuu.. thanks untuk yang datang tolong petang tu.. yuhuu tak suruh datang awal pun tapi dorang yang nak tolong .. anyway, malam tu memang happening giler !!
dan malam tu juga yuhuu rasa kelas ni macam hidup serumpun walaupun ada gak beberapa yang masih hidup berpuak2.. hope next time ada lagi event yang menyatukan kita ...  =D



meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

adela khaleeedha said...

haha . . seyes ~! terharu . . yeah~! akhirnye kite bersatu kan . . sweet sngt. . hoho. . btw tengs bebanyak eh yanie. . lovo u ~!
p/s : asal muke aq cm tu. . da ta comel~! hehe. .

yanie.yuhuu said...

@adela khaleeedha
haha..muka awk cmne pn oke je,..follow cpt,.hekhek
=D

norazura rozali said...

thnx 2 yuhuu juga..sudi luangkan msa utk adakan even ni...utk satukan shbt2..thnx dear! may Allah bless u..:)

norazura rozali said...

thnx 2 yuhuu..sudi luangkan msa buat event ni utk rapatkan shbt2..thnx dear..may Allah blees u..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN