leave ur footprint oke

04 June 2011

contest 6 : kalau saya dapat RM300

sekarang da ada mood nak join contest lg..
ada seorang blogger yang tag yuhuu.. thanx yea nazira !! yuhuu da join jugak.. =D
contest kali di anjurkan oleh safra shukry ..
korang boleh ke blog dia untuk tengok format contest oke,..
senang je contest ni tapi hadiah dia menarik sangat2..!!! RM300...sape la yang taknak kan..

banner contest

yuhuu da follow dan like !

kalau yuhuu dapat RM300 ???

  • pertama sekali kalau rezeki menyebelahi yuhuu, yuhuu nak gunakan duit tu jadikan modal tambahan bagi business yuhuu yang kecil-kecilan.. yuhuu ada business shawl dan juga tempahan kek.. kalau menang contest ni, dapat la yuhuu tambah barang jualan dan kembangkan lagi perniagaan.. mungkin yuhuu dapat la beli perkakas untuk buat kek dan boleh la buat kek yang lebih menarik.. =D hasil dari jualan boleh la jugak buat menyara kehidupan ni... insyaAllah..
  • kedua, yuhuu nak sangat belanja adik beradik dan kawan2 makan..yuhuu memang suka belanja orang makan kalau ada duit..tapi yuhuu lebih suka masak dan tengok orang makan masakan yuhuu..perasaan tu lebih rasa seronok la.. lagi satu, kalau makan ramai2 ni best.. boleh berkumpul dan share cerita masing2.. =D
oke la..tu je yang yuhuu rasa yuhuu nak buat dan yang yuhuu rasa penting buat masa ni.. selain dari shopping, topup, dan beli brg make up,.hikhik..

    tag :-


done!!
meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

SafSafRaRa said...

wah meniaga kek ye?? bagus2.. akak pon suka makan kek.. hehe anyway terima kasih ye sbb sudi join contest akak =)

yanie.yuhuu said...

@SafSafRaRa
wlcme sis.. yuhuu mmg suke bt kek pon,..

hasanah~ said...

gud luck ye ^ _ ^

yanie.yuhuu said...

@hasanah~
tqvm hasanah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN