leave ur footprint oke

28 May 2011

nak tampil cantik pada majlis tertentu ??!! yuhuu ada jawapannya ...

anda ada dinner ? ada function ?
tak tahu make up ?
muka tak cantik ?
jangan risau .. yuhuu ada jawapannya ..
heheheheehhe~~ngee..

apala yuhuu kan.. actually yuhuu ingat nak start lagi satu business iaitu business andaman..
sebelum ni yuhuu just make up kawan saja2..
tapi lepas dapat make up box dan lepas disusun,..yuhuu rasa macam nak try buat secara pra professional..
alat make up yang banyak tu kalau yuhuu pakai pun lambat lagi nak habisnya..
so, buat business pun oke kan..
tapi yuhuu kan study lagi..nanti orang dari jauh call lak nak make up susah jugak..

oke2... sesiapa dari kuantan atau student uitm jengka yang nak tampil cantik pada majlis tertentu, boleh contact yuhuu yer,..nak no contact boleh la comment je kat sini..

sini yuhuu nak share apa ada dlm make up box n org yang yuhuu pernah make up kan ...


ni la make up box yuhuu yang baru..2 layer..
tapi yuhuu beli yang jenis kain bukan jenis besi macam make up artis lain pakai tu..
tak berapa nak penuh sebab banyak alat solek tinggal kat rumah sewa..




2 gambar ni adalah antara kawan yuhuu masa dekat uitm dungun dulu yang yuhuu makeover..
tapi ni memang simple sebab makeup waktu malam da..saje2 suka2..
lagipun dorang taknak makeup heavy sgt..
nak nampak natural katenye..



3 gambar ni adalah muka yuhuu sendiri yang yuhuu conteng2..
tak nampak sangat macam make up kan..??
sebab faktor cahaya..
lagipun yuhuu memang makeup simple je..
not too heavy..

ada banyak lagi pic tapi ni je la yang yuhuu pamerkan ye..
kalau nak contact oke..
harga???
yuhuu tak charge mahal pun,.. tak lebih dari RM15..
boleh runding lagi mengikut kemahuan anda..



meqaseh meluangkan masa d sini !

6 kata2:

mummy boncit said...

bnyak nyer make up dye..nak pinjam larh..huhuu

yanie.yuhuu said...

@mummy boncit
huhu,..nk pnjm..??? kne isi borang dulu,..hehe =)

nazira said...

hai.. t lau saya nk g majlis2 tertentu leh la upah awk make up yek..he3..

saya tag awak kat satu contest.. join la..menarik sangat..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/2011/05/kalau-saya-dapat-rm300.html

yanie.yuhuu said...

@nazira
bole je..contact la yuhuu yer,..
thx,..yuhuu da tgk,..

nanie said...

pandainya make up..huhu

yanie.yuhuu said...

@nanie
thx nanie...dr kecik lg yuhuu da bljar diam2,.. smpaikan msuk toilet bwk eye shadow nk maen make up,.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN