leave ur footprint oke

13 April 2010

agenda bbq

:::agenda 1:::
around 2p.m tengku datang bilik aku cakap ayed nak jumpa,..
for what..?? untuk discuss pasakl bbq kelas la kot,..
siap2,. g sadin dengan tengku & umai...
kat sadin ada ayed, ali & krol,..
discuss n discuss then ayed kata nak buat segalanya sendiri,..
TITIK,...
erm, so semua have to agree with ayed,..

:::agenda 2:::
keluar bandar dengan tengku, umai, ayed, ali n krol..
beli barang di nirwana,..
girls just ikut that 3 boys beli barang sebab budak 3 orang ni pk diaorang da betul,..
then, kami2 terus ke you hoe, mydin and last makan d kedai around klinik gg kat bnadar,..
kat kedai makan, kami berbincang2,..
and rupa2nya ayed mengisytiharkan kami adalah organizer..
huhuhu,..bangga jap,..

:::agenda 3:::
kami2 telah ke banyak kedai makan untuk survey harga bihun yang paling murah sebab kat redang macam mahal,...
then, kami2 ke rumah kak munirah ambil bekas air,..
then, terus balik redang,..

:::agenda 4:::
sudah malam, hanya aku, umai and tengku keluar mencari barang yang kami nak buat rempah untuk ayam kami,..~huhuhu~
after membeli kami pergi makan and ke rumah makcik ikha untuk ambil blender n besen..
then, jumpa ayed untuk bagi perkakasan tersebut,..

:::agenda 5:::
da balik redang, kami menyiang semua bahan2 dapur yang dibeli,..
buat bersama2 ok,..!! seronok,..~macam nak kenduri besar,..~huhu

 :::agenda 6:::
keluar lagi ith that 3 boys untuk beli ayam and hadiah for all dak kelas,..
keenam2 kami sangat penat,..
berhenti di kedai makan,..

 :::agenda 7:::
sampai di redang kami menyiang ayam,..~busuk...!!!!~
tapi inilah pengorbanan kami ye kawan2,..
only me, umai n tengku yang bersihkan ayam2 tu,...
semua geli tapi da nama perempuan,..kena buat,..!!

:::agenda 8:::
da habis kesatria,..balik redang n berkumpul di bilik rd1/111, balik semua hadiah yang dibeli tadi,....
umai, tengku, miea n myself,.. bergabung tenaga,..
da setle, semua mandi n have to study FAR150 because tomorrow get TEST2,..

:::agenda 9:::
juz wait for the event tomorow,...~
mood : so excited, because myss yuhuu is one of the organizer,...
ahakssssss,...
 

p/s : jari aku luka masa sesi menyiang ayam,..~owh,...pedih giler,..!!~
meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

bagus anak sepupu ku...sangat rajin....geli siang ayam? isyhhh...anak dara apa ni....;p

yaniechumeL said...

geli la nak pegang lemak2 dia 2,..tp bt jgk ye,..n berjaya menyiang 4 ekor ayam,..~huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN