leave ur footprint oke

12 April 2010

aku, mereka n perasaan

salam..
waktu post ni ditulis, aku tak tahu apa aku rasa,.. (urm..??)
tadi aku g dinner kolej (redang) {kali terakhir}
pasni ntah apa lak nama kolej aku..
betul ke tak la keputusan yang aku buat ..???
betul la kot,..
aku da bersedia walaupun aku tahu aku akan berpisah dengan kawan2 aku,..(geng GBU)
tp aku buat pun demi hati aku jugak,..
sekarang, aku hanya menghitung hari je,..(mcm lagu je)
aku takkan sia-siakan last moment aku nanti dengan diaorang,..
masa 2 nanti aku malas da nak cover beria2,..
let it go,..
and bak kata linda jasmin buat all out,..
huhuhuhu
i'll snap every last moment with them,.!!
about en.tet ...???
i'll let him go n live happiness with his beloved,..
ada orang cakap " if u luv someone, let him go.."
aku pegang kata2 ni,..so, en.tet,..
kita da xde pape ok,..??{sebelum ni ada pape ke..??}
konpius aku,..  ????
serius aku akan rindu gila kt bebudak ACD2AB..
GBU..!!!
i'll miss uols,..
korang ingat tak kt aku agak2 eyt,..???
eyh salah2,..~~huhuhu~~
ingat ayat ni selalu ok,..!!
 ni la geng GBU..
uols rox gurlz,..!!!!!!!!!!


meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

BUDAK NAKAI said...

sy lak cmne??huhuu:(

Amalina Alwi said...

makhluk,,
mu nk pindoh mne gop

yaniechumeL said...

awk,..???awk sntiase ade dlm ati sy ok,..!! ;)

yaniechumeL said...

mek na,.. dok ahu lg la,...~n x psti pn lg nk ke dok pndh,...~berbelah bgi,..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN