leave ur footprint oke

22 January 2011

surat untuk bakal suami ku...♥

macam apa je bunyi kan...hehe..
tapi ni ditujukan khas untuk bakal suami ku yang berada jauh nun d sana...siapakah..??? biarlah rahsia...ahakssss...em...sebenarnya nak cakap yang aku tak de la tak pandai masak...boleh lah but tak perfect macam chef la,..tapi kalau makan kenyang jugak la...jangan risau ye ...

percaya atau pun tak tadi aku dah pun masak sotong pedas,...sedap ke tak,..???tettt...n komen,..haruslah sedap..!!!!tettt,..hahaha keperasaan nye kan,...


biar lah,..ni kan blog aku,..so, kalau readers tak suka baca sila ke blog laen la,..hehe,..gurau je,...
bukan nak sakit kan hati sesiapa kat sini oke,..???

balik kepada tajuk kita...
post kali ini aku tujukan untuk bakal suami aku ... aku boleh la nak masak untuk dia kalau setakat dia nak makan masakan yang tak pelik,..
so, tak perlu risau nak kena makan kat luar ke, beli makanan bungkus ke,....dont worry oke...

chop2!!! tapi siapa calon bakal suami aku tu...??? tetttt!!!

awak..!!


meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

nuranisasyuraahmadrizaniff said...

sedapnye !! yummy yummy !

yaniechumeL said...

memang sedap...huhu

shah-kayrul said...

gemuk2nyer sotong tue...geram tgk

yaniechumeL said...

beli kat pasar je pun shah....hohoh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN