leave ur footprint oke

09 July 2011

aksi seorang student

salam semua,..anda sihat tak hari ni,... waktu hujung minggu macam ni mestilah ceria je kan.. cuti,..
pukul berapa bangun hari ni,..  huhuhu...

k2..yuhuu tak nak mengomel banyak...yuhuu ada sesuatu nak share dengan korang, readers,..
sekarang dekat UITM JENGKA ada banyak pameran yang diadakan bersempena mengingati Mantan Perdana Menteri yang ke2...
ada banyak la booth like, Istana Budaya, RTM, Gerai Felda, Finas, SKMM dan banyak lagi la..
then semalam pas balik kelas yuhuu and geng pun singgah la nak jalan2,.. ada la pertandingan karaoke yang tengah berlangsung kat booth RTM..
kawan2 yuhuu ni dengan tak semena daftarkan nama yuhuu,...OMG!!! ~huhuhuhu..
yuhuu pun nyanyi je la,..macam tak percaya tapi I DID IT !!!! ~hakahkhak,...
dapat la no 2 je,..

hahaha,...sumpah lawak...!! sini yuhuu letak video nya,..


meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

Mira Zaini™ said...

goodjob yanie~~~lme dh xblogwalking kat cnie~~

yanie.yuhuu said...

@Mira Zaini™
haha...tq2.. =)

.amy. said...

tak cayer ! ^^ hebat la kau

mya bajuri said...

hebat nya dia nyanyi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN