leave ur footprint oke

19 July 2011

penutupan contest shawl dan aku !!

Assalamualaikum... =)
ATTENTION ! ATTENTION !
*macam pengawas* :p

erm, yuhuu sebenarnya nak say sorry dulu sebelum tu to all contestant untuk contest Shawl dan Aku...
bukan apa, yuhuu just terfikir nak awal kan tarikh tutup contest sebab yuhuu takut kalau lambat nanti hadiah akan sampai lambat kat korang...

hadiah yang yuhuu sediakan bukan dalam bentuk wang tunai ye !

sebab nya nanti time puasa abg posto/posmen da sibuk hon hon rumah hantar kad raya.. betol tak ??
betul,betul,betul ... hehe ..terselit lak upin ipin nih,....

amacam,..?? korang setuju tak,..setakat ni yuhuu ada lebih kurang 50 orang peserta dah.. tu pun yuhuu n juri da fenin nak pilih winner sebab semua tampil dengan gaya tersendiri ... *macam ayat YB* =)

yuhuu cadang2 nak tutup contest tu 1st week bulan 8..  so, yuhuu nak la feedback anda .. setuju ke tak ??

sekian ! =)


meqaseh meluangkan masa d sini !

18 kata2:

Cerita Dongeng Wani said...

wani xkesah pon..
wani join jerk..
lebihnya up to u la..:)

aRa ❤ aFiq™ said...

SETUJU myk2 jnji ara menang.. =P

yanie.yuhuu said...

wani : erm,..yuhuu nak gk taw opinion pserta kn,..

ara : harusla smua nk mng,.. =)

ohh ayu! said...

xkisah dear.. mane2 yg terbaek.. =)

nenEk SyAnie said...

SETUJU...
nenek xsbar nk tau menangnye nie...
:D

haha..mcm menang je..xsdo diri da tue..:P

yanie.yuhuu said...

ayu : orite ! =)

nenek : rzki kite x sape tahu kn ..??
mne la tau ade rzki kamu,.. =)

. | Erin'z | . said...

erin ok jea. huhu.
tak kisah. (=

yanie.yuhuu said...

erin : oke darL ! =)

sharifahzakiah said...

setuju jek :) lebih cepat dpt hadiah ^^ wink3 :D

syida syidah said...

bile mahu tutup ? ingat mahu join jugakk ,, :)

Cik Zety said...

ikut yanie laa :D
harap2 ada rezeki :)

_CikHoneyz_ said...

Anis tak kisah ~
50 tu dah ramai.. cian kak yuhuu nak pilih kan? dlm pening2, kak yuhuu still comelll deh :)
setuju saja!

yanie.yuhuu said...

sharifah : huhu,..betol tu ! =)

cik honeyz : tq dear.. kamu pun chumell jgk ! =)

♥ miss roxa ♥ said...

echa's opinion : hmm . 50+ tu dah banyak kak yuhuu :)
orait jea . ^^,

♥ miss roxa ♥ said...

echa's opinion : hmm . 50+ tu dah banyak kak yuhuu :)
orait jea . ^^,

saya dewi said...

ta keysahhh.
mana mana yang elok dewi setuju.
heee ^___^

Qaseh said...

Setuju je...betul jugak tuuu posmen sibuk hantar kad raya

Maya Lisa said...

MAYA SETTUJU JE SAYANGG ^^ HARAP HARAP ADE REZEKI ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN