leave ur footprint oke

26 July 2011

contest shawl dan aku !!

hello,..hello..hello...
kali ni yuhuu's kayangan ada contest for all girls yang datang menjengah sini..
oke,..contest nya sangat mudah n simple je,..
sila baca d bawah oke..


  • follow ??? <--- korang tak yah follow pun takpe,..up to you darL..
  • buat satu entry berkaitan contest ini ...link dekat yuhuu after that..
  • letak pic korang bershawl..(pakai shawl) (kalau bole yang stylo)
  • korang boleh letak seberapa banyak pic pun..
  • letak sekali banner contest dlm entry oke!!!
  • that's it.. itu je,.. mudah kan,..???!!
  • due date is 15/8/2011 ( ada masa lagi)
  • pemenang akan dinilai oleh juri dan yuhuu sendiri..not random !!
  • hadiah ???!!! berkaitan hari raya..consists of :
    • 1st prize
    • 2nd prize
    • 3rd prize
    • 3 saguhati




update : 21/7/2011


    meqaseh meluangkan masa d sini !

    102 kata2:

    dark r0se said...

    assalamualaikum~ ros join contest kamu ni~

    ni link nyer: http://rosmarieza2010.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    join GA ros jugak yer? thanks!;)

    Mira Zaini™ said...
    This comment has been removed by a blog administrator.
    EKIN said...

    auwww...suka lah.. nok join lah,.. like..
    nanti i buat entry eh??

    yanie.yuhuu said...

    @Mira Zaini™
    ala,beb,..oke je style cm ne pun,..

    yanie.yuhuu said...

    @EKIN
    waiting 4 ur participation darL... =)

    eira_comel said...

    ira blum dapat join lagi..
    b4 contest tutup insyaallah ira join k...

    ♥CIK IERA♥ said...

    nak join...nak larik capai shawl dan gedik-gedik depan camera jap....tunggu cik iera... :p

    Shiqeen said...

    Saya join ye :)

    Contest Shawl dan Aku !!

    ohh ayu! said...

    ayu join contest nie.. =)

    http://thestrangeofme.blogspot.com/2011/07/contest-yuhuus-kayangan.html

    ohh ayu! said...

    ayu join contest nie.. =)

    http://thestrangeofme.blogspot.com/2011/07/contest-yuhuus-kayangan.html

    iejjah said...

    da folo n da join..wink wink :P

    iejjah said...

    lupa nak bagi link tadi...giahah.....da folo n join :} http://iejjahygmnulis.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    lurveChoc said...

    hyep.. da join.. ni link nya : http://chocolurvememories.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html...

    cik bulan said...

    huhu..xreti pkai shawl..muahaha..:D..*kechiwa*

    nurul nabila (abel) said...

    salam .
    akk saya join contest ni yee ;)
    tapi saya letak DUA picture .
    hehe :D nanti akk pilih lah yang mane elok yee .

    ni link nye :

    http://nuralnabil.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    terima kasih akk .

    Ain_ Suke Senyum said...

    Dear contest ni pemenang di tentukan sendiri or gune random ?

    Maya Lisa said...

    Maya join ye sayanggg ^ ^


    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Asha Nini said...

    best gak contest ni...tp akak x pakai shawl la..huhuhu..btw tq for invite..

    sharifahzakiah said...

    sayang, i dah join :)


    http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Cik Zety said...

    Dah join :) sudisudi lah jenguk ye ? huhu

    http://belogcikzety.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-aku.html

    Ca Aisyah ^^ said...

    Join http://caaisyahhassim.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html (:

    Cik Iera Ziera said...

    sdh join :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2011/07/contest-saya-dan-shawl-dd.html

    yqnq ellyana said...

    yana join ! :)

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/07/contest-shawls-dan-aku.html

    farahinrazak said...

    saya join ye..

    http://kukee-dreamland.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    =)

    .amy. said...

    yanie , kite dah post ! :DD

    http://chumelyuhuu.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    cik najihah said...

    tenkiu invite :)

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-aku.html

    Farah Shamsudin said...

    saya joinn...

    http://ran-farah-mouri.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-aku.html

    ♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

    dah follow uuuuuu :)

    http://gadismerahjambucontest.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    harap2 ade rezeki ^^

    miranawi said...

    sy join contest u
    have a look oke

    http://nurhazmira.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku-d.html

    ;D

    'afrina syahirah said...

    http://diaryna-2.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

    JOIN http://pinkydorky.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Elie Lily said...

    gudluck yaw! :)

    aquatwins932 said...

    ty ea tuan tanah sebab sudi jemput saya masok contest ni :) tapi, saya x pernah pakai shawl la -o- saya tag kawan saya je la suruh masok contest ni.. gud luck bagi para contestants :D

    Azreen Zunairah said...

    askum yuhuu !! reen dah join contest awak yg memang cantik..hehehe..sudi2 lah jenguk kat link reen ni ehh

    http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    MAISHARAH said...

    join juga n support kamu..

    jom tengok

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    oshin-jamel said...

    oshin join : http://oshin-jamel.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    miszfazierra said...

    thanks sbb menjemput .
    saya join yea :)

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    honey_neeza said...

    dh join..

    http://cheerfullhappiness.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    tiqa b.a.h. said...

    Tiqa b.a.h. join ini contest yep

    http://celoteh-sana-sini.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Thanks :)

    amalyna said...

    sudah join :)

    http://ladanghatyku.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-aku.html

    asma :) said...

    Joined! :D

    http://katakosong.blogspot.com/2011/07/saya-dan-shawl.html

    shawiesya said...

    kak sha nk join,neh link nyea
    http://newstoryshadosya.blogspot.com/2011/07/guys-come-here-neh-contest-shawl-dan.html

    fiefa mohd ali said...

    nak join..nnti bila ada kelapangan..=)

    Budak Chomot said...

    I joinnnnn!

    Boleh baca entry dekat sini:

    http://melinmelin.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Or kalau nak senang, klik je SINI

    Have a nice day! :D

    fiefa mohd ali said...

    dah!hehehe

    http://luvfiefa.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Ruqaiyah Amanina said...

    da join... if ad kkrgn bgtau ye

    http://mizznina91.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    ~ cHAniE huBBy bOnd ~ said...

    TUAN TANAH..!!
    sini2..nenek join jugak tau..
    :)

    http://banjirbesarpunye.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    aRa ❤ aFiq™ said...

    ara follow n Join Contest.. ^^

    http://izara4eva.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    iena luviey (: said...

    da join n follow :))

    http://bebyfardeena.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    nazirafarahinomar said...

    Dah join! TQ! :)

    http://farafaragedik.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-aku.html

    Nur Raihana Baharuddin said...

    hana da join..
    ney link :>

    http://hanaraihanastory.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    =)

    Fatin Najwa said...

    http://najwa-heart.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    i follow ~ hehe :D

    _CikHoneyz_ said...

    salam.. nak join lahh :)
    http://mehoneyz.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    EKIN said...

    http://duniablogekin.blogspot.com/2011/07/contest-saya-dan-shawl.html


    saya join, saya pertaruhkan gambar gambar biasa3 je.maaf

    Mrs. ShuN Ju said...

    Salam....cik yuhuu's kayangan....
    i join contest u ni.... baru je....
    tgok link ni....
    http://sweetsourmemoir.blogspot.com/2011/07/ni-1st-tym-aku-ikot-contest-kat-blog.html
    masukkan nama i dlm senarai peserta keyh...!!!!!!
    excited~~

    aima mazlan said...

    assalamualaikum..
    aima join boleh?
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    .Erin.Cik.Donut. said...

    Erin Join Contest ni !
    Contest Shawl dan aku (=

    ni link erin>

    http://erinleftright.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    NINA AMIRA said...

    Nyna join jugak contest nie.
    nie link nye

    http://nynavsamyra.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    syida mihat said...

    hye :) join contest u :)

    http://syidamihat90.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Cerita Dongeng Wani said...

    wani join contest jgk..:)

    http://ceritadongengwani.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    dsm said...

    dania sheda mohamed :)

    http://apabilashedamenaip.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    cik pady said...

    TADAAAA!!!!

    dah join..

    http://missyamyam.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku-from-cik-yuhuu.html

    nurfarahnasuha said...

    nak join :D

    ni link nyaa :

    nur farah nasuha

    http://faraliff.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    adela khaleeedha said...

    lalalaaaa. . malu la pulak ! heeee~!
    http://khaleedhasyawall.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Sha said...

    sy pon join jugak :))

    nah nih link dye..

    http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    ♥ miss roxa ♥ said...

    akak ! echa join contest nie keyh ! jangan lupe tauuu visit blog echaa . huhu .

    http://roxahourie.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    NUR FARAH NASUHA said...

    akak ! join ! ni link :)

    http://macikfarah.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    saya dewi said...

    aummm cak! dah join :D

    nah link

    dewidindadayangsenandung.blogspot.com

    TQVM yanie kayangan! ^__^

    fasya_yummy said...

    I JOIN!!!...THIS THE LINK 4 U..http://fasyayummy.blogspot.com/

    NaDyA said...

    i've joint this contest yuhuu kayangan mi link saya


    http://inikacangpunye.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-aku-d.html



    peacee yaww mintakmintak la menang,,huhuh

    Adrina Razali said...

    Bestlah contest nie , tapi sy pakai shawl takde lah stylo mana pown huhu ...

    noor atifah(cik aty) said...

    http://diesukesaye.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html
    saya join..

    noor atifah(cik aty) said...

    saya join..
    http://diesukesaye.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Qaseh said...

    Haii YUhuu...sy dah join

    http://mamayuni4u2c.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    isma said...

    done

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    tQ

    isma said...

    done

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    tQ

    Ain_ Suke Senyum said...

    Salam ain join ye

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Dea said...

    dah join!!..:)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Murny Umairah said...

    sudah join..
    http://murnyumairah.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Cahaya Qaseh said...

    as salam... join jugakk.. hehee...

    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    sudi2 lah menjengah ye.. ^^,


    thx...

    GaDis BuTtErFLy said...

    alamak, saya x tau kai shawl... huhu, sapa2 boley ajar saya? ley saya masuk contest nie bila dh pandai nanti.. hihi :)

    Sue Baharuddin said...

    15 aug kan..ok,ok sempat lgi nk join..sbb so far xde lgi gmbr menarik pakai shawl :P

    Sue Baharuddin said...

    Salam...

    join ^^,

    http://suebaharuddin.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Cik Purple Pinkypuff said...

    cp join http://cpluckiest.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    farah edrina said...

    im join :)

    http://farahedrina94.blogspot.com/2011/07/mencuba-sesuatu-yang-baru.html

    farah edrina said...

    http://farahedrina94.blogspot.com/2011/07/mencuba-sesuatu-yang-baru.html

    Cik Rose Cute said...

    join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    aten qylah said...

    Aten baru join ekk :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    mate saya bulat said...

    MSB juin taw awk :D


    http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    KiUk said...

    join juga!!

    http://faezah-kiuk.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    Intan Nabilah said...

    intan x nak ketinggalan juga join contest best nie !

    http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/07/aku-join-contest-shawl-dan-aku.html

    itu dia.. hope sempat lagi join contest nie..

    awin wiwin said...

    sy join :)

    http://awinwiwin.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    cikBearBear said...

    Join !! ^^

    http://cikbearbear.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

    cik wan said...

    salam :)
    leh join lagi kan nak join :D

    cik wan said...

    saya dah join :)

    jemput tengok

    http://cikwanbulat.blogspot.com/2011/08/contest-shawl-dan-aku.html

    cik wan said...

    saya join uhuuu

    http://cikwanbulat.blogspot.com/2011/08/contest-shawl-dan-aku.html

    fiE_qAr said...

    fina pn join..

    http://lurvefie.blogspot.com/2011/08/contest-shawl-dan-aku.html

    :D

    ainkamal said...

    saya join jugaa :D

    http://takadaurl.blogspot.com/2011/08/contest-shawl-and-me.html

    aten nadieyrah said...

    salam ramadhan..
    cik aten dh join

    http://aten-life.blogspot.com/2011/08/contest-shawl-dan-aku.html

    cik idora said...

    hye.. cik idora pon nak join jugak..

    http://stoberryiceblended.blogspot.com/2011/08/hye-semua.html

    Farah Azurah said...

    bismilahirramannirahim..cik farah join and follow sini ..come visit me oke :)http://farahazurah.blogspot.com/2011/08/contest-shawl-dan-aku.html

    Jaja Monstar | xD said...

    jaja joined yaa sys :)tapi ade satu je :)


    niyy link nyee :

    http://jajasuper-swift.blogspot.com/2011/08/nampak-tk-banner-yg-comel-kt-atas-tu_14.html

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN