leave ur footprint oke

19 March 2011

award untuk uolss ♥

salam bloggers....
pada malam yang dingin ni (berselubung dalam selimut ) akaq yuhuu nak mengucapkan ribuan + jutaan terima kasih kepada bloggers yang sudi datang blog yuhuu's kayangan yang tak seberapa (humble doe) nak dibanding dengan blogger2 top mcm Hanis Zalikha, Ben Ashaari, Cik epal etc....

tapi sehingga saat ini yuhuu's kayangan mampu peroleh more than 100 follower...
pelbagai rintangan yang dihadapi yuhuu dalam terus mengukuhkan blog ini,....
da macam ucapan menang award lak,..hakhakhak

award...??!!
cakap pasal award,... ye itulah objektif yuhuu.. malam ni yuhuu da cipta satu award untuk follower yuhuu....
tapi yuhuu tak pandai sangat la buat award...
agak2 boleh ke diterima award yang yuhuu buat tu eyt....hikhik
sebelum ni bila orang lain kasi award yuhuu tak ambil pun...hehehe
tapi sebenarnya penting juga award ni sebagai tanda penghargaan dan penting juga untuk si pemberi supaya menunjukkan yang dia juga dihargai...oke2,..
banyak sangat potpet potpet....

to all followers uols boleh ambil award di bawah ni ye,..

eyh,..tapi2....
uols tak boleh righ click...
korang just click je kat award then baru letak kat blog masing2 ye...

tapi yuhuu minta juga la agar korang tinggalkan la note/komen yang menyatakan korang da ambil award dari yuhuu ye....


meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

auni_athirah said...

hye sys...!da take award yg chumells tue...!thankie-2 bgy award...!tengok la blog saya..!ade entry psl award tue...!di sini....!
http://serabotajer.blogspot.com/2011/03/award-from-sys-yanie-yuhuu.html

yanie.yuhuu said...

thx auni...sile la dtg lg ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN