leave ur footprint oke

20 March 2011

new look =)

hye...yuhuu..!!!

eyh2, jgn tekan (x) dulu,... betol la page yuhuu ni,..
korang tak salah page pun,.. yuhuu's kayangan da pun berwajah baru,...
pink colour lagi tu,... ahakkssss.... pinky juge la si yuhuu ni kan,,.. hakhak

semalam bosan sangat dusuk rumah satu hari la yuhuu mengadap laptop buka blog dan make over...
actually da bermacam layout yuhuu tukar semalam sebelum betul2 muktamad nak pakai yang pink ni...


amacam..?? oke tak kayangan yang baru ni,...
semoga lebih ramai rakyat yang bertandang ke kayangan ni ye...
meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

LehaMY said...

nice! cantik background blog awak nie . like it!

yanie.yuhuu said...

tq lehaMY

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN