leave ur footprint oke

16 March 2011

kembali

assalammualaikum..... ada orang tak..??? yuhuuu..!!!!

hehehe...ape da.... harusla ada orang kan,..hikhik...merepek da yuhuu kan,..hakhak
da lama tak datang buat ketupat kat sini,..windu suda.... bukan apa, yuhuu jadi malas nak update sebab blog ni diserang penyakit V.I.R.U.S beberapa minggu yang lalu...sekarang..???? da sihat sikit da...jangan risau sangat la...
bersawang pun ye jugak kayangan yuhuu ni,... loteyh nak mengemeh ni,..hekhek...


minggu lepas minggu yang paling rileks sebenarnya.. dannnnnn...... disebabkan itu,......

yuhuu telah dengan senangnya membuat pelbagai aktiviti di rumah ini... hakhak...

yuhuu perempuan oke,..(tetibe).. tak2...!!! sebenarnya nak cakap, aktiviti yang yuhuu telah lakuakn semuanya berkaitan dengan jiwa keperempuanan la...
seperti........
-
-
-
-
-
-
- saya telah bermain dengan alatan make-up...
   (make-up diri sendiri dan juge housemate)
- saya telah membuat pelbagai jenis kek
  (untuk dimakan sendiri dan juge dihadiahkan kepada orang )






jangan la jeles..nanti makcheq yuhuu buat tok uols oke..!! peace!!

x mau la cakap banyak tgk la ni aktiviti makcheq yuhuu...







ini sebahagian gambar makcheq yuhuu yang bermain alat make-up...
bkn i-shadow je yg tuka warna tapi shawl pun turut tukar oke...

next !!!!!
-
-
-
-
-






hah...nah..ambik ..!!! hakhak
sedap oit....
tengok tangan yang membuat la...
huhuhu
mula la makcheq yuhuu ni nak perasan2 da ni....
pic kek x boleh la nak hupload bebanyak,..
tak baik buat uols terliur sampai meleleh da ha...
hukhuk!!!

ada lagi aktiviti tapi tak hingat...!!!!
h0h0h0

k la...makcheq yuhuu fenat mau tulih vanyak2..
nanti lain kali makcheq yuhuu hupdate lagi la....
daaaa

 vanyak2...


meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

alin duan said...

nak kek sikit..=)

yaniechumeL said...

bole je....ckp je kt ner,...hikhik.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN