leave ur footprint oke

21 March 2011

contest lagi..!! contest aku dan kaca mata & jangan pandang kamera

hehe..jangan terkejut,.yuhuu sekali lagi telah men'join' kan diri dalam contest yang di anjurkan blogger2 lain,..
kali ni de 2 contest dalam satu entry,..
da malas nak post banyak2,..
tape kan..????
tapi contest nya dari orang yang sama cuma contest yang berbeza...
nak info lanjut terus je click -----> aku dan kaca mata & jangan pandang kamera

bannernya. . .   aku dan kaca mata

 ni banner jangan pandang kamera..


ni lak pic yuhuu untuk aku dan kaca mata

ni untuk jangan pandang kamera....

yuhuu tag :-
murnyumairah
aishah siah
ayu hidayu




meqaseh meluangkan masa d sini !

3 kata2:

Cik Yana said...

Good Luck untuk kontest2 ni :)

Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

Fara VavaVoom said...

sayaaaangg... contest yg jgn pndg kamera tu sudah tutup but bukan fara yg anjurkan :) fara cume join saje . tapi xpe, gud luck untuk contest spect mate tuh :) thanks join k .

efa nur said...

gud luck ya :)

efa singgah n follow k :)
nice blog :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN