leave ur footprint oke

05 February 2011

belajar megenal berita

haishhh...ni la jadinya kalau da besar baru nak belajar tengok berita.. dulu masa zaman kanak-kanak+muda remaja taknak tengok berita (macam da tua sangat je kan ) ahhahahaha

n0, maksudnya aku memang tak suka tengok berita.. tak kira la berita tu 1jam ke, 30 minit ke, 10minit ke even yang seminit pun aku payah nak tengok... pantang waktu berita sure aku lari (penat 0uhh) h0h0h0

serius !! aku tak suka tapi sekarang sejak age aku da join group angka 2, aku da pun berjinak-jinak dengan berita gak.. sekarang baru aku sedar dari berita tu kita boleh tahu perkembangan dunia dan negara kita.. dari berita kita dapat tengok kekejaman manusia hari ni.. bunuh, rompak, samun tak kira kat mana da ... tatottnyer !!! kuikui

ini serius !!! s0, akaq nak la berpesan kat sini, belajar la tengok berita kepada sesiapa yang tak suka nak tengok berita ... jangan asyik tengok AF, Mentor,Wonderpets je .. huhu 
tengok sikit apa yang berlaku dalam dunia ni... haaa...contohnya, baru-baru ni kan kita d gemparkan dengan krisis di MESIR ... tapi Alhamdulillah, semua rakyat Malaysia selamat....

meqaseh meluangkan masa d sini !

3 kata2:

akri zary said...

haha...betul2...berita 2 mmg penting..tapi byk gak yang xbetul...so...kene siasat sendiri untuk kepastian...haha

messy_mess said...

same2x ... kalu part berite jek adelah mase utk g mandilaaa, makan laaa, p tandas laaa ... ahhhaaaaa
klaka2x

yaniechumeL said...

akri : betol3.. tp kite bkn group abg2 pulis nk g siast kan .. bkak lappy on9 ...

messy : taw xpe ... setuju 100%..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN