leave ur footprint oke

10 February 2011

help me!!! help!!


aku nak minta tolong korang sikit bole... 
tak susah pun...
just nak tau kkorang punya opinion tentang blog yuhuu's kayangan ni..
korang rasa blog ni semak tak...
i mean susun atur widget...pic...or laen2...
semak tak korang datang tengok...
please comment oke...
boleh gak nanti aku memperbetulkan blog ni...
thanx oke...!!!


meqaseh meluangkan masa d sini !

4 kata2:

aishalala said...

comey j yunk...!!
(:

nadzirah aqilah said...

dun wory dear.. selaku insan yang amat fanatik dengan kaler merah + itam.. sya amat menggemari page kamu nie..

chantek taw!! saya suka..

cuma.. untuk blog sya, sya lebih suka pakai 2 column dari 3 column... hehehe.. ini ntuk sya la...

Murny Umairah said...

dah cantik sangat la yanie...sy suka..

yaniechumeL said...

thx murny !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN