leave ur footprint oke

06 February 2011

nak minta tolong sangat !!

aku nak minta tolong sangat ni... 
tolong la ajar macam mana nak letak pic print screen kt blog ni.. 
pas da buat print screen baisanya aku paste kat document je.. 
tapi bila nak paste kn post ni tak jadi lak.. 
macam mana eyt ..??? 
tolong ajar !!

orang kata kalau malu bertanya sesat jalan kan..??
s0, aku dengan takde segan silu nya da bertanya kan pada anda..
ada yang nak kasitau tak ...???
nanti aku belanja aiskrim malaysia yang 20sen satu....
tettt !!!

minta tolong sangat oke... 
thanx uolsss ...

meqaseh meluangkan masa d sini !

6 kata2:

Si DauN CeRi said...

hurrrmmmmm... kalau sy guna photoscape je.. biasanya takde masalah, sbb bile dah capture sceen tu nanti die akn paste dekat editor tu.. dr situ boleh save dlm computer.. dan utk upload, hy lakukan proses yg sama kalau kte nak upload gamba dlm blog ni...

jehanfrhin said...

kalo x salah, just printscreen then paste kat paint.. then save as a pic.. upload cam besa.. 2 jer..=)

yaniechumeL said...

OKE2...KALIAN BYK MEMBANTU...THX OKE ....

pieyaris said...

pate kat paint la yang..pastu save..pastuu baru leh dapat upload..sekian..

p/s:""jom2 join contest sob..sob..adiah menarik menanti""

nadzirah aqilah said...

nak juga bagi idea.. hehehe

lepas dah copy tu saya selalu paste dekat microsoft powerpoint.. n then trus save as pic..

hehehe

yaniechumeL said...

pieyaris : thnx...
nadzirah aqilah : thnx juge...da bjaya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN