leave ur footprint oke

15 February 2011

salam maulidur Rasul

صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّم


hari ni 1 dunia menyambut hari keputeraan Nabi Muhammad S.A.W..
tiada yang mulia selain Nabi kita..
segala sifat terpuji Baginda perlu kita contohi bukan jauhi...
manfaatkan la hari cuti hari ni dengan perkara2 yang berfaedah oke...
jangan disebabkan semalam valentine's day, ada readers nak sambung ke hari ni lak,..
yelah, hari ni kan cuti....
kot2 da janji dengan teman masing2 nak dating kat bawah pokok kat depan mall kan...hakhak..
macam zaman dulu2 lak kan...
erm, take this oppurtunity to know Prophet Muhammad better..
for those yang tak tahu la..
tak mustahil pun dalam dunia sekarang ni ada yang tak kenal Rasulullah..


sekadar nasihat akaq yuhuu...


meqaseh meluangkan masa d sini !

2 kata2:

fatynadia said...

Salam maulidur rasul..

semoga kita terus akan ingat pada baginda.

selawat ke atas nabi.

padlie said...

Salam Maulidur Rasul..

Cuba tanya budak2 sekarang pasal mukjizat Nabi Muhammad S.A.W. berapa ramai leh jawab.?

Salam kenal dr pengikut baru..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN