leave ur footprint oke

06 February 2011

bila yuhuu start berangan ♥

 haaa..  !!! dua tiga hari ni aku asyik tengok blogger tulis tentang kawen, rumah besar, kehidupan mewah ... aku pun apa lagi .. turut menyambung angan-angan tu... ahhahha.. aku tak nak cakap banyak.. biar kan picture di bawah story morie kat korang apa yang aku angan-angankan..

mula-mula .... mestilah rumah !!!
tengok rumah ni... besar dan hot .. !!!

rumah 1

rumah 2

antara 2 rumah ni...aku suka rumah 1 sebab tak besar sangat, simple and sweet

bilik aku lak nak macam nih..
merah !!! aku sangat suka !!!

ni ruang tamu..em, simple je kan...nama pun ruang untuk tetamu..tak perlu banyak menda nak letak..nanti tetamu tu datang dengan anak kecil, habis lak langgar pasu aku.. ahahaha

pelamin 1

pelamin 2

antara 2 pelamin ni, aku nak yang ke 2 kot...sweet jerr...

wedding dress 1

wedding dress 2
dua2 aku suke..tapi seksi giler kot.... da la saiz xs..kalau aku muat da lama kau cop baju ni,.. huhuhu

giler kaya kan,.. sampai kasut pun ada permata... fulamak.. !!!
blink..blink !!!

cake 1
cake 2
dua2 kek ni canteq !! semestinya aku giler warna merah s0, kek pun merah lah...

next, kereta...tengok..!!!
ambik nak...boleh ke ada kereta nih..?!!
giler bapakk kaya la kan... h0h0h0

berakhir lah angan-angan aku pada tengah2 malam ni,... huhhuhuu
andai aku dapat semua ini...
seronok kot..!!!

doakan aku mendapatkannya..
kepada bakal suami aku, kalau baca ... sila kumpul duit awak.. 
hehehe





meqaseh meluangkan masa d sini !

6 kata2:

Abu Luqman said...

singgah pagi..saya folow kamu

zarrif said...

thx abu luqman

aishalala said...

giler la weh...
kopak bakal laki ka nnt..hahaha

yaniechumeL said...

haha..sebab 2 kne cari laki banyak duet...ahakssss....
joke..!!!

Murny Umairah said...

wah yanie..awk memang bercitarasa tinggi...

yaniechumeL said...

murny : hahaha...haruslah...
zarrif kne ada ni dlu la...
huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN