leave ur footprint oke

01 February 2011

mesir oh mesir

walaupun aku agak lambat nak update berita ni tapi tak kisah...aku tak la tau menahu sangat keadaan sebenar yang berlaku kat sana..bila aku tengok berita je da separuh jalan ..so tak tahu apa yang sebenarnya.. cuma yang aku tahu nyawa orang kat sana terancam..

selama ni aku just dengar and tengok je berita pelajar Malaysia kat Mesir sana tapi baru hari ni aku tau yang ada antara pelajar Malaysia kat sana ialah kawan aku and juga senior aku yang aku cukup kenal.. erm and sekarang aku ada juga rasa macam mana family dorang rasa...

tapi alhamdulillah sekarang mereka da selamat dibawa keluar dari tempat yang memberi mereka ancaman tu...and hope so they will be safe until finish their study...
meqaseh meluangkan masa d sini !

6 kata2:

z said...

INsyaALLAH diorg selamat..doakan yg terbaik utk mereka.. =)

yaniechumeL said...

amin,...

anamizu said...

cik ana ade mmber study kt sane and alhamdulillah group die dah selamat dipindahkan ke tabung haji di jeddah..aminn
cik ana folow ye ^^

recent post : |sape HAQ???|

Ginger said...

hai salam kenal n kunjung kembali.

saya xde kwn kat mesir tp kat jeddah ada ramai. doakan mrk selamat. amin

follow ye :)

yaniechumeL said...

cik ana : alhamdulillah..mereka2 da pun selamat d pndahkan...

ginger : amin,..mereka da pun d pndahkan... Allah mendengar doa kita...

anamizu said...

alhamdulillah kan..tadi tgk berita tv3 pun ade psl mesir..harini start bwk pulang rakyat malaysia yg dah dipindahkan kat tabung haji jeddah..semoga dorang selamat sampai..aminn..

recent post : |kenal mohsen namjoo???|

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG TERDAPAT DI ATAS ADALAH MILIK YUHUU'S KAYANGAN